Rõõmupere väljasõit Pikakri randa

Algus / Teated / Rõõmupere väljasõit Pikakri randa
Rõõmupere väljasõit Pikakri randa

3.oktoobri hommikupoolikul toimus Rõõmupere traditsiooniline sügisene väljasõit Pikakarile. Ilmataat soosis meie ettevõtmist. Lapsed olid matkaks hästi ettevalmistunud. Lisaks vahepalale olid kaasas luubid, pinoklid, raamat “Looduse leksikon” , prügikotid. Lapsed märkasid mitmeid seeni sh punapuravike ning tuvastasid raamatu abil tee ääres kasvanud kurereha. Puravikud said üles nopitud ning lasteaeda jõudes või sees ära praetud. Mereäärselt liivaribalt korjati üles maas vedelev prügi.

Pärastlõunases vestlusringis meenutati hommikust matka järgmiselt:

  • Mulle meeldis rannas käia ja oma pinokliga kajakaid vaadata.
  • Ma nägin parte seal.
  • Mule meeldis bussiga sõita.
  • Mulle meeldis täna, seal väljasõidul, et saime nende majade ja tornide sisse minna – need olid nii lahedad majad.
  • Varemed meeldisid.
  • Mulle meeldis kui Otta mulle tagasisõidul jutte rääkis.
  • Mulle meeldis seeni otsida ja ma sain ühte luubiga ise uurida.
  • Meeldis sügisene loodus, puudel olid ilusad värvilised lehed.
  • Meeldis mere ääres jalutada ja veiseid näha.
  • Õppisime, et tuld tuleb teha looduses selleks ettenähtud kohas.

Rõõm traditsioonidest ja looduses viibimisest!

See artikkel on avaldatud rubriigis Teated. Lisa lemmikutesse kasutades püsilinki.