Naerupallid käisid Endla teatris vaatamas etendust “Tipp ja Täpp”

Algus / Teated / Naerupallid käisid Endla teatris vaatamas etendust “Tipp ja Täpp”
Naerupallid käisid Endla teatris vaatamas etendust “Tipp ja Täpp”

Naerupallid on Tipi ja Täpi tegemistes rõõmsalt kaasa löönud juba paar kolm kuud. Selle ajaga sai läbi loetud U. Leiese raamat “Tipp ja Täpp” , vaadatud ETV arhiivist kõik samanimelised lastesaated, loodud animatsioon ning õpitud etendus. Loodud animafilm saavutas lasteaedade filmifestivalil KELAFF 9.koha. Etendusega aga esineti lasteaedade teatrifestivalil “Kanutuaia Kann 2023”, kus Täpi osatäitja sai rollipreemia. Lisaks esineti lasteaiakaaslastele, eakaaslastele sõpruslasteaedadest ning oma rühma lõpupeol vanematele.

 

 

 

 

 

 

 

Nüüd oli aeg ise teatrisse minna, et üheskoos vaadata Endla Teatri muusikalist lastelavastust “Tipp ja Täpp” .  Väljasõitu Pärnusse ja etenduse vaatamist oodati suure elevusega. Lapsed võtsid teatrikülastuse kokku järgmiselt:

  • meeldis kui võlts kommipuu pandi kasvama;
  • mulle meeldis see kui nad tegid pallidega merd, kui nad viskasid palle õhku;
  • mulle meeldis see kui need jänkud seal olid;
  • mulle meeldis kui nad raketiga sõitsid;
  • mulle meeldis, kui nad nende jojodega keerutasid;
  • mulle meeldsi kui nad päästsid seda hiirt;
  • mulle meeldis kui nad vempu tegid karule;
  • mulle meeldis kui karu proovis õunu süüa, aga need olid kummi küljes ja need lendasid käest ära;
  • mulle meeldis see jäneste tants (punane STOP, kollane, OOTA, roheline LÄKS);
  • mulle meeldis see Tipi ja Täpi küpsis ja siis naljakad kostüümid kui nad olid kosmonaudid.

RÕÕM TEATRI TEGEMISEST JA TEATRIS KÄIMISEST!

See artikkel on avaldatud rubriigis Teated. Lisa lemmikutesse kasutades püsilinki.