Meie praktikandid

Algus / Teated / Meie praktikandid
Meie praktikandid

Oleme rõõmsad, kuna meiega on liitunud Tallinna Ülikooli alushariduse pedagoogi eriala esimese kursuse tudengid Victoria, Grete ja Saara Kristina, kes löövad väikeste rõõmutarelaste tegemistes kaasa ajavahemikus 16-20.10.2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina olen Victoria Požidajeva. Olen Läänemaalt, kuid hetkel elan Tallinnas. Muusikakooli ajal olen käinud mitmeid kordi esinemas lasteaias klaveri, flöödi ja lauluga. Põhikoolis olen teinud õpilasesinduses lasteaiaõpetajate ja lastega koostööd.

 

Mina olen Grete. Olen juba väiksest peale unistanud olla lasteaiaõpetaja ja lastega suhtlemine ning nendega tegelemine on mulle alati meeldinud.

 

Mina olen Saara Katariina Mänd. Pärit olen Võsu lähedalt. Tulen suurest perest, mis ilmselt on ka üks põhjustest, miks lasteaiaõpetajaks olen otsustanud õppida. Olen olnud üle aasta lapsehoidja ehk lastega juba päris palju kogemust olemas.

Meil on suur rõõm teid vastu võtta meie imearmsas, lapsepõlve hoidvas ja õppijat toetavad lasteaias.

Usume, et praktikakogemus pakub vastastikku meeldivaid ja inspireerivaid, koostöiseid õpikogemusi, mis toetavad nii laste õppimist, teie kujunemist õpetajaks kui ka juhendajate potentsiaali avamist toetaja ja juhendajana.

Rõõm koos kasvamisest! 😊

See artikkel on avaldatud rubriigis Teated. Lisa lemmikutesse kasutades püsilinki.