Rõõmu raamatureeded mais-juunis

Algus / Teated / Rõõmu raamatureeded mais-juunis
Rõõmu raamatureeded mais-juunis

Mai ja juunikuu raamatureeded koolieelikutele toimusid nagu lubatud meie muinasjutulises aias, linnulaulu ja roheluse rüppes … ning lugejateks olid õppeaasta algul Rõõmu personaliga liitunud uued töötajad.

Nii oli 03.mail lugejaks Lõvisüdamete rühma õpetaja Tuuli. Etteloetud raamatuteks Kristi Kangilaski “Kõige õigem” ja Stella J Jones & Jane Massey “Armastus on väikestes asjades”

Maikuu teisel reedel, 10.mail osalesime Eesti Lugemisühing korraldatud AVATUD LUGEMISPESADE PÄEVAL, mil avati Tallinna ja Harjumaa Lugemispesad huvilistele sh Rõõmutarekese Lasteaia lugemispesa RÕÕM. Prantsuse kultuuri ja lastekirjandust tutvustas lastele Jaanika Monroc.

17.mai raamatureede raames luges koolieelikutele sõimemaja Päikesekiirte rühma assistent Lili Heleen Przemysław Wechterowicz raamatut “Kallista mind”.

24.mail käis koolieelikutele lugemas Päikesekiirte õpetaja Eva-Keitlin kaasas Indrek Koffi raamat “Kui ma oleksin vanaisa” ning Caroline Pitcher, Tina Macnaughton lasteraamat “Head und, mu kullake“.

31.mai raamatureede oli Päikesekiirte rühma assitent Ruti päralt, kes lastele ette lugemiseks oli valinud Max Velthuijsi raamatu “Konn ja sõbrad”.

07.juunil luges lastele Särasilmade rühma assistent Urve Julia Boehme raamatut “Pesukaru Peeter. Õnneks on olemas sõbrad”

Õppeaasta viimasel raamatureedel, 14,juunil aga Sipsikute rühma õpetaja abi Gabriela I. Tomuski raamatust “Julius, mida sina suvel tegid?”

Rõõm imeliste inimeste ja raamatute seltsis veedetud lõunatundidest!

Uuesti saab meie raamatureede tegemistele kaasa elada sügisel, siis juba uued koostööprojektid, et raamatureedeid laste jaoks veelgi sisukamaks muuta … seniks aga mõnusat suve, päikeselist ilma, kordumatuid hetki iseenda, pere ja sõprade ning iseenesestki mõistetavalt – raamatute seltsis!

 

See artikkel on avaldatud rubriigis Teated. Lisa lemmikutesse kasutades püsilinki.