Rõõm liikumisest – Rõõmu liikumishommikud veebruaris

Algus / Teated / Rõõm liikumisest – Rõõmu liikumishommikud veebruaris
Rõõm liikumisest – Rõõmu liikumishommikud veebruaris

08.veebruaril tantsis lastega Sipsikute rühma Sergo ema Regina 😊. Suured tänud tulemast ja meid tantsupisikuga nakatamast!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15.veebruaril ootasid väikeseid ja suuri tervisespordi harrastajaid sõbrapäeva järgsele liikumishommikule Naerupallid.

Aitäh õpetaja Annikale!

22. veebruaril üllatas Mürakarude rühma õpetaja Hiie meid vahva leiuga Youtube avarustest – lõbus toolitreenn lastele koos kaisukaga. Suured tänud Hiiele!

29.veebruaril oli järg Lõvisüdamete rühma käes:

  • Keha kui pill “Dance Monkey”.
  • Zumba “DON’T YOU WORRY“.
  • Kas oled valmis oma keha mõne venituse ja tantsuga äratama? Ja õppima, kuidas öelda “tere hommikust!” erinevates keeltes, nagu hispaania, prantsuse, portugali, saksa, hindi … Good Morning Wake Up Dance
  • Lõbus lastetants Body Bop Bop Dance.
  • Lapsed elavad tänapäeval maailmas, mis on nii täis pidevat stimulatsiooni ja meelelahutust. See lühike meditatsioon põhineb Qi Gongi harjutuste komplektil, mis keskenduvad hingamisele ja teie Qi (siseenergia) arendamisele. Nende harjutuste sooritamise ajal on oluline istuda heas asendis ja keskenduda oma hingamisele, hoides seda ühtlase ja korrapärasena. Iga liigutuse puhul hingate liigutuse esimese poole sisse ja teise välja. Staatiliste liigutuste jaoks hoidke hingamine aeglane ja konstantne. Meditatsioon mõjub stressi ja ärevuse korral rahustavalt. Lisaks tugevdab selgroo ümber olevaid lihaseid ja parandab rühti.

Aitäh õpetaja Tuulile!

Rõõm varahommikustest kohtumisetst!

See artikkel on avaldatud rubriigis Teated. Lisa lemmikutesse kasutades püsilinki.